Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Η βαλιστική και οι δηλώσεις Κούγια


«Ο Ειδικός Φρουρός ουδέποτε σημάδεψε τον 15χρονο αποθανόντα», αποφάνθηκε ο ενορατικός κος.Κούγιας, που απέκτησε το χάρισμα του έπειτα από μια σπάνια αυτοάνοση περίπτωση πτώσης γόβας στα καλά του καθουμένου.



Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις του γοβόπληκτου δικηγόρου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε έπειτα από πρόσκρουση σε διερχόμενο U.F.O, όταν το τελευταίο, καταδιωκόμενο από άνδρες της ομάδας Ζ, παραβίασε το κόκκινο φανάρι.



Το γεγονός επιβεβαίωσε ο οδηγός του U.F.O και πασίγνωστος νταής του ελληνικού πενταγράμμου κος.Καρβέλας σε συνέντευξη του σε γνωστή φυλλάδα, η οποία πρόσφατα απέκτησε διπλή χρήση σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την προσπάθεια των αναγνωστών-θυμάτων της οικονομικής κρίσης να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. «Όλα άρχισαν όταν αυτός ο τραμπούκος, αυτό το συνοικιακό μπατσόνι του κερατά με μπέρδεψε με τον Θεοφάνους», δήλωσε σε ξύλινη γλώσσα ο αηδία αοιδός.



Όπως αποφάνθηκε ο κος. Κούγιας κατά την προαναφερθείσα ενορατική διαδικασία που τώρα παίρνει διαστάσεις βαλλιστικής έρευνας: «Τη τελειωτική παρέμβαση στην πορεία της σφαίρας έκανε γλάρος που άργησε στην αποδήμηση, όταν με ένα πετάρισμα οδήγησε τη σφαίρα σε πρόσκρουση με ζαρντινιέρα γνωστή για το κακό της τάιμινγκ.». Αναζητήσαμε ματαίως το παντελώς αποπροσανατολισμένο πτηνό (μα γλάρος στα Εξάρχεια;;).
Η είδηση συγκίνησε το Πανελλήνιον που, αναθυμούμενο ένα παρόμοιο σκηνικό στο 12.347.497 επεισόδιο της Λάμψης, όπου ο Γιάγκος Δράκος έχανε το τελευταίο medium σακάκι Gaultier μέσα από τα χέρια του ένεκα των εορταστικών προσφορών (σκηνικό παντελώς άσχετο με το θέμα μας,αλλά κοινό είναι αυτό, ο,τι θυμάται χαίρεται) έσπευσε στο κέντρο προς τέρψιν της καταναλωτικής του βραδυνής λιγούρας. Δυστυχώς όμως, προς έκπληξην των λυσσασμένων πιστών του Άγιου Διαφημιστή, προστάτη του πλουραλισμού, η αγορά ήταν κλειστή εξαιτίας μιας πορείας οδοκαθαριστών της ευρύτερης περιοχής Εξαρχείων που διαμαρτύρονταν για ασέβεια της αστυνομίας απέναντι στο έργο τους με το σκόρπισμα καλυκων από εδώ κι από κει. Κάποια φώναξε: «Πίσω μωρή Μπουρνιαζιότισσα, το ταγέρ είναι δικό μου!» και το συγκλονιστικό σύνθημα της επανάστασης διαυλίστηκε αστραπίαια μέχρι τους τελευταίους της ουράς. Κάπως έτσι άρχισαν να καίνε την Αθήνα. Το χάος συμπλήρωσε ένας απόδημος της Ζαχάρως που σε μια προσπάθεια να νιώσει σαν στο σπίτι του έκαψε το δέντρο στο Σύνταγμα (κάκως! Το ίδιο το Σύνταγμα έπρεπε να κάψει).



Σειρά είχε η εμφάνιση του Αλέκου Αλαβάνου που προσπάθησε να καβατζώσει κι αυτός κανένα μπλουζάκι με γιακαδάκια μπας και πάρει πίσω την προεδρία από τον Αλέξη. Η αιρετικής φύσεως άρνηση του να πλένει τα πόδια του δημιούργησε εν τάχει ένα πλήθος κουκουλοφόρων, δηλαδή απλών μανιακών καταναλωτών που επιχειρούσαν να διαφύγουν της μπόχας. «Είμαι κατά βάθος κομμουνιστής», διακύρρησε ο φέρελπις πρόεδρος, αλλά πιστεύω πως αρκούσε μια αξύριστη μασχάλη…



Η αποψη του μακρυχερη ιερωμενου Εφραιμ για τα τελευταια γεγονοτα ζητηθηκε σε συνεντευξη του στο ασκητικο τζακουζι της μονης. Ο ίδιος αφοσιωμενος στην προσευχη και την Αννιτα Πανια, φαινεται πως αγνοουσε τα τεκτενομενα, καταφευγοντας ετσι σε απαίτηση αποσαφηνισης του ορου "τελευταια γεγονοτα".Ο δημοσιογραφος της εκπομπης μας "100 παραθυρα κι ολα του νομων" εξηγησε: «ενα παιδι εφαγε μια σφαιρα στα Εξαρχεια,εχετε κατι να πειτε για αυτο;».. «Βεβαίως! Ήταν τουλάχιστον νηστίσιμη;».
Σοκαρισμένος από την είδηση αποσυρθηκε εν τελει στα ιδιαιτερα του κανοντας δεηση τω κυρίω και νηστεια με κοκορετσι το οποιο επονομασε δια προσευχης αρακα"




Η συνέχεια μετά τα σουβλάκια..

1 σχόλιο:

ioanna d-k είπε...

haha wraio text
ta pragmata omws einai pl sovara...
exeis polu dikio pou
eirwneuesai -me pl exupno tropo ofeilw na omologhsw-

to erwthma omws ine
kai meta tous glarous kai ta ufo..
meta ap ola auta...TI?